Жінка з трирічною дитиною на руках намагалася скинутися з 12 поверху - відео

Матері загрожує довічне позбавлення волі
Жінка з трирічною дитиною на руках намагалася скинутися з 12 поверху - відео
Спроба самогубства у Києві Фото: kyiv.npu.gov.ua
28 Січня 2022, 07:29
читать на русском

У Києві затримали 32-річну жінку, яка з трирічним сином на руках намагалася зістрибнути з вікна 12 поверху.

Як повідомляє столична поліція, увечері 26 січня бабуся хлопчика зателефонувала до поліції та повідомила, що її донька з малолітнім онуком зачинилася у квартирі та погрожує вбити себе та своє дитя.

На місце інциденту було відправлено всі профільні служби.

Понад годину поліцейські вели з нею перемовини, а в цей час рятувальники зайшли до квартири поверхом вище, аби завадити жінці. Спільними зусиллями працівників поліції та ДСНС її зняли з парапету та затягли всередину. Хлопчика передали лікарям, - кажуть у поліції.

Спроба самогубства у Києві Фото: kyiv.npu.gov.uaОдин із поліцейських розповів, що поки він пробував переконати жінку не стрибати з вікна, рятувальники встигли спуститись з квартири поверхом вище зламали двері та увірвалися до оселі.

Спроба самогубства у Києві Фото: kyiv.npu.gov.ua

У цей час жінка була на балконі - її змогли затягти всередину квартири, а хлопчика забрали та передали медикам. Після огляду, його передали бабусі.

Спроба самогубства у Києві Фото: kyiv.npu.gov.ua

Жінка виявилася уродженкою Кропивницького. Її правоохоронці затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За цей вчинок їй загрожує позбавлення волі на строк до 15 років або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, у Києві 20-річна дівчина намагалася скинутися з вікна 25 поверху. Їй завадили патрульні, які вмовили дівчину не стрибати.

Читайте також

1