14-річний хлопчик покінчив життя самогубством у Вишгороді

Тіло неповнолітнього знайшли на дереві
14-річний хлопчик покінчив життя самогубством у Вишгороді
Поліція (фото: facebook.com/vinn.police)
14 Травня 2021, 15:00
читать на русском

У Вишгороді (Київська область) 14-річний школяр повісився на дереві.

Як повідомляє поліція, 13 травня місцева мешканка заявила про зникнення сина, який мав піти до музичної школи, але на заняття так і не з'явився. На телефонні дзвінки він також не відповідав.

Поліція почала пошуки школяра, залучила до них кінологів, оперативників та бійців полку особливого призначення, ювенальних поліцейських.

Тіло дитини знайшли вночі - хлопець повісився на дереві.

Правоохоронці знайшли в особистих речах хлопця чотири набої до автомата. Встановлено, що хлопець в спільному чаті з однокласниками перед смертю виклав фотографії бойових набоїв до зброї та мав намір їх підірвати.

На даний час поліцейські встановлюють всі обставини трагедії та причини такого вчинку.

Місцеві мешканці у соцмережах пишуть, що хлопчика цькували у школі однокласники. Також кажуть, що раніше він вже намагався вкоротити собі віку і напився таблеток. Також підліток у соцмережі публікував дописи, де повідомляв про намір вчинити самогубство, але ніхто не звернув увагу на його слова.

5 травня, нагадаємо, у Херсонській області 14-річна дівчинка наковталась пігулок через трьох старшокласників, які протягом року її принижували.

Про те, чому діти зважуються зводити рахунки з життям, читайте у нашому матеріалі: "Конфліктолог пояснив, чому зросла кількість підліткових самогубств". 

Читайте також

1