Жителька тимчасово окупованих територій, яка чекала на "асвабадітєлєй", шокована та плаче (відео)

Окупанти залазять у хату, насилують дітей і стріляють у ноги
Жителька тимчасово окупованих територій, яка чекала на "асвабадітєлєй", шокована та плаче (відео)
Російські солдати
7 Квітня 2022, 16:32
читать на русском

Жителі тимчасово окупованих територій в шоці від "руZZкіх асвабадітєлей", які мародерять, гвалтують дітей та відстрілюють місцевих жителів.

Доказом цьому – нова телефонна розмова, яку вдалося перехопити СБУ. На записі бойовик так званої ДНР (чий підрозділ зараз стоїть на Херсонщині) та його родичка, яка проживає в с. Тарасівка Запорізької області.

Цікаво, що під впливом російської пропаганди спочатку жінка мала зовсім інше уявлення про "асвабадітєлєй". Але реальність шокувала, ілюзії розбились.

"Серьожа, їдь сюда і подивися, що тут робиться! Я х*рньою не страдаю! Я тобі завжди вірила! Вірила, як ти мені об’ясняв за бандерівців… я зненавиділа їх. А тепер кого мені ненавидіти?" – через сльози запитує жінка у свого небожа.

Вона не знає, як вберегти своїх 14-ти та 10-тирічну онучок від глуму "визволителів".

"Ми їм ковбаси, а вони залазять у хату, насилують дітей і стріляють у ноги, – ридає жінка. – …Шо мені робити? Вони ходять по селу, питають, де молоді дівчата та пропонують за них солярку"…

Родич намагається заспокоїти її, тож радить виїхати: "Если есть возможность – выезжайте куда-то. В тыл подальше, куда-то в город". А на риторичне запитання: "Хіба ж вояки себе так поводять?" відповідає просто: "То пизд*ц!".

Ось як насправді виглядає "освобождение" рашистів!

Нагадаємо, що окупанти вихваляються, що російські школярів просять їх швидше вбивати українців.

Читайте також

1