Зима ускладнить ситуацію на фронті - експерт

Ключові складнощі будуть спричинені погодними умовами
Зима ускладнить ситуацію на фронті - експерт
Мороз, зима. Фото: Pexels
10 Вересня 2022, 05:09
читать на русском

Зима може дещо ускладнити ситуацію на фронті. Взимку необхідні засоби для обігріву у бліндажах та теплий одяг, аби захистити військових.

Про це повідомив військовий експерт, керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко в коментарі для 24 каналу.

За його словами, основні складнощі будуть спричинені погодними умовами. Зокрема, падінням температури, проблемами з пересуванням техніки в польових умовах та відсутністю зелених зон.

Ми звикли до різних температур взимку, не завжди фіксуються лише морози, можуть бути дощі з мокрим снігом – усе це викликає розм'якання ґрунту, - сказав Мусієнко.

Експерт додав, що через зелені зони, яких не буде взимку, легше проникати диверсійним групам. Там також перебувають наші військові на спостережних пунктах або виконують певні завдання.

Нагадаємо, що Збройні сили України показують росії, де її місце. Після успіхів українських захисників на Харківщині, росіяни перестають вірити своїм пропагандистам і визнають, що недооцінили українську армію.

Читайте також

1