Знищують будинки з людьми: окупанти вигадали новий вид тероризму в Авдіївці

Місцевих жителів просять не розповідати будь-яких подробиць із життя Авдіївки окупантам
Знищують будинки з людьми: окупанти вигадали новий вид тероризму в Авдіївці
Війна в Україні / Фото: t.me/V_Zelenskiy_official
8 Червня 2022, 13:31
читать на русском

Російські окупанти вигадали новий вид тероризму в Авдіївці: телефонують, питають адресу, кількість людей та обстрілюють будинок з артилерії.

Про це повідомили в пресслужбі Авдіївської міської військової адміністрації в Facebook.

Росіяни продовжують свою підлу війну з мирними жителями України, зокрема тероризують і мешканців Авдіївки. І вигадали для цього новий спосіб, з яким раніше в нашому місті не доводилось стикатися. Телефонують з невідомого номеру, питають адресу та чи багато людей знаходиться в домі (питають безпосередньо, так, ніби давні знайомі, та переживають за долю міста). Людина відповідає. Через кілька хвилин після дзвінка цей будинок накриває ворожа артилерія, - йшлося в повідомленні.
Зазначили, що в Авдіївці зафіксовано декілька подібних випадків.

Тому Авдіївська міська військова адміністрація закликає людей не повідомляти інформацію про себе не знайомим та підозрілим особам.

Якщо вам зателефонували невідомі особи, не повідомляйте їм місце свого розташування, точну адресу, не надсилайте геолокацію чи навіть приблизні координати. Натомість спробуйте дізнатися, звідки ця людина телефонує, її прізвище, ім'я, по батькові. Не називайте кількість людей, які живуть поруч з вами, не розповідайте будь-яких подробиць із життя Авдіївки терористам, - додали в повідомленні.
Нагадаємо, російські війська минулої доби знову обстріляли Харківську область та місто Харків.
1