Зробили конкретною ціллю: Подоляк прокоментував смерть Вадатурського

Одна з російських ракет влучила в приватний будинок, де мешкав Вадатурський з дружиною
Важливо
Зробили конкретною ціллю: Подоляк прокоментував смерть Вадатурського
Олексій Вадатурський, фото з відкритих джерел

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк вважає, що загибель героя України, генерального директора компанії "Нібулон" Олексія Вадатурського була не випадковою.

Про це він повідомив у своєму Telegram.

Загибель Олексія Вадатурського, на мій погляд, була не випадковістю, а цілком продуманим та організованим навмисним убивством. Вадатурський був одним із найбільших аграріїв країни, ключовою людиною в регіоні та великим роботодавцем. Точне влучання ракети не просто в будинок, а в конкретне крило — спальню – не залишає сумнівів у наведенні та корегуванні удару. Ще раз: Вадатурського зробили конкретною ціллю, - сказав Михайло Подоляк.

Він зазначив, що орки й далі провадять кампанію терору, намагаючись залякати, дестабілізувати та зламати українське суспільство.

Співчуття родині та близьким Олексія Вадатурського. Він був Героєм України, відданим державі, фанатиком своєї справи та легендою українського бізнесу, - додав він.

Своєю чергою президент України також висловлює глибокі співчуття рідним і близьким загиблих.

Олексій Вадатурський і його компанія ніколи не боялися викликів і у своїй діяльності керувалися любов'ю до рідного краю. Надихаючись самі, надихали й інших на шлях розвитку та завжди були прикладом для наслідування. За вагомий особистий внесок у зміцнення потенціалу агропромислового комплексу Олексієві Вадатурському присвоєно звання Героя України з врученням ордена Держави. Президент Володимир Зеленський висловлює глибокі співчуття рідним і близьким загиблих. Вічна пам'ять. Усі росіяни, причетні до обстрілів цивільних об'єктів на території України, неодмінно отримають справедливе покарання, - йшлося в повідомленні Офісу президента.

Нагадаємо, російські загарбники вночі на 30 липня вдарили по спальному району Миколаєву. Внаслідок ворожої атаки загинув чоловік, ще шестеро отримали поранення.

1