Зруйновано супермаркет та пошкоджено багатоповерхівку: Кім про наслідки обстрілів по Миколаєву

Минулої доби окупанти обстріляли Миколаївську область
Зруйновано супермаркет та пошкоджено багатоповерхівку: Кім про наслідки обстрілів по Миколаєву
Наслідки російських обстрілів, війна в Україні / Фото: Pexels
3 Серпня 2022, 12:13
читать на русском

Сьогодні, 3 серпня, російські орки обстріляли Миколаїв та область.

Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім у Telegram.

Зранку, 3 серпня, близько 05:00 Миколаїв знову зазнав обстрілів. Внаслідок чого в одному з районів міста виникла пожежа, в іншому - зруйновано супермаркет та пошкоджено багатоповерхові будинки, аптеку, магазини, дорожнє полотно. Працюють рятувальні служби. Окрім цього, відомо про влучання на територію кінно-спортивної школи, - сказав Віталій Кім.

Він зазначив, що прямого влучання у багатоповерхівку не було.

Сьогодні вранці поранення отримала людина внаслідок ворожих обстрілів с. Галицинове Галицинівської громади. Також загорілася суха трава на території підприємства внаслідок потрапляння боєприпасів та їх уламків.

Минулої доби, 2 серпня, горіло поле і лісосмуга між населеними пунктами с. Шевченкове і с. Миколаївське внаслідок ворожих обстрілів. Постраждалих немає. З 14:40 по 15:00 відбулись обстріли околиць с. Новомиколаївки Первомайської громади. Ввечері о 21:20 орки обстріляли селище Радісний Сад Радсадівської громади, ніхто не постраждав.

Кім додав, що вчора ввечері близько 21:00 Миколаїв було знову обстріляно.

Внаслідок чого в одному з районів міста відбулась пожежа. Окрім цього, внаслідок обстрілів уражено причал, пошкоджено промислове підприємство та житлові будинки. Попередньо відомо, що ворог також обстріляв автогаражний кооператив реактивними системами залпового вогню "Смерч", - пояснив він.

Нагадаємо, вранці, 3 серпня, російські орки обстріляли Краснопільську громаду Сумської області з САУ. Відбулося десять прильотів.

Читайте також

1