Звільнився очільник поліції Києва Андрій Крищенко

Причина відставки Крищенка не називається
Головне
Звільнився очільник поліції Києва Андрій Крищенко
Андрій Крищенко Фото: https://www.facebook.com/profile.php?id=100004084751693
11 Серпня 2021, 09:27
читать на русском

Голова поліції міста Києва Андрій Крищенко подав рапорт про відставку.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

Я подав рапорт про відставку. І вчора (10 серпня. - Ред.) його задовольнили. Більше ніж п'ять з половиною років я пліч-о-пліч провів із поліцейськими Києва. Це був непростий час постійних викликів і кризових ситуацій, інколи трагедій та невдач і часто - успіхів. Ми ніколи не ховалися і не відмовчувалися, завжди чесно і відкрито через ЗМІ розповідали про свою роботу людям, - написав він.

Він подякував "кожному поліцейському окремо" і всьому колективу поліції Києва за роботу, "підтримку і готовність нести службу, попри напружений графік і щоденне навантаження".

Ми однією командою робили все, аби забезпечити порядок у столиці. Я постійно ходжу вулицями Києва без супроводу чи охорони і завжди спілкуюся з людьми. Я вірю у кожного, хто патрулює вулиці, затримує правопорушників чи розслідує злочини. І я впевнений, що ви і надалі працюватимете, не зменшуючи темп і обертів. Пишався і завжди пишатимуся нашою спільною роботою, - зазначив Крищенко.

Нагадаємо, 5 серпня низка ЗМІ повідомила про відставку Крищенка, однак у той же день спікерка поліції Юлія Гірдвіліс спростувала цю інформацію.

Читайте також

1