Зв'язали сина та дружину: мер Броварів розповів про напад

Злочинці влаштували погром у домі та побили Сапожка
Зв'язали сина та дружину: мер Броварів розповів про напад
Ігор Сапожко (фото: facebook.com/i.sapozhko)
22 Грудня 2020, 15:54
читать на русском

Мер Броварів Ігор Сапожко підтвердив напад невідомих чоловіків на себе та свою сім'ю, а також розповів, що це був політичний тиск.

Про це Сапожко написав у Facebook.

За словами Сапожка, 21 грудня о 21:30 п'ять озброєних чоловіків увірвались в його будинок, де в цей час знаходилась дружина та дев’ятирічний син мера.

Попри те, що всі заощадження, які були в домі, ми віддали одразу, злочинці зв’язали дитину та Марину і на їхніх очах почали мене бити. Після цього влаштували в будинку погром і швидко зникли, - написав мер.

Згодом на місце події прибули правоохоронці. Наразі триває слідство.

Мер переконаний, що це був не просто грабіж з ціллю заволодіти майном.

Я сприймаю цей факт як політичний тиск та розправу в чистому вигляді, з метою залякати та змусити мене зняти свою кандидатуру з виборчих перегонів, - додав він

На його думку, з командою вони уже пережили брудні технології "чорного" піару, потім почались обшуки в міській раді, "за вуха" притягували факти та порушували десятки кримінальних справ, які розвалювались одна за одною в процесі слідства.

Читайте також

Сапожко зазначив, що жодне з цих безпідставних звинувачень не було підтверджено та не дійшло до судового розгляду. Далі були спроби сфальсифікувати результати виборів 25 жовтня через міську ТВК, але і тут наших опонентів спіткала невдача.

Тож, коли ці методи тиску не подіяли, залишився один – фізична розправа наді мною та моєю родиною. Попри жахіття, яке пережила моя родина, я хочу запевнити, що залякати мене не вдасться, - сказав він.

Мер пообіцяв не зраджувати довіру тисяч броварчан, які його підтримують, а також порадив своїм опонентам діяти виключно в правовому полі та не перетворювати вибори в Броварах на криваву бійню.

Нагадаємо, що у ніч на 22 грудня у Бориспільському районі Київської області невідомі злочинці побили мера Броварів Ігоря Сапожка та пограбували його оселю.

1