З'явилося відео порятунку 74 людей, які застрягли на канатній дорозі

З висоти зняли 13 дітей та трьох вагітних жінок
З'явилося відео порятунку 74 людей, які застрягли на канатній дорозі
2 Січня 2021, 10:24
читать на русском

У Славському, де зупинився крісельний підіймач, рятувальники зняли 74 людини, серед них було 13 дітей та троє вагітних жінок.

Як повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій України, першого січня о 13:35 до ДСНС надійшла інформація, що у селі Славське Сколівського району, внаслідок виходу з ладу трансформаторної підстанції, зупинився крісельний підіймач (канатна дорога).

Всього на підіймачі перебувало 74 особи. За три години надзвичайникам вдалося зняли всіх 74 осіб, серед яких було 13 дітей та троє вагітних жінок.

Читайте також

Від ДСНС залучались 16 осіб особового складу та дві одиниці техніки. Додатково були направлені 11 осіб особового складу та дві одиниці техніки 2-го спеціального центру швидкого реагування (м. Дрогобич), - розповіли у Службі порятунку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у туристичних районах Івано-Франківщини, Львівщини й Закарпаття незабаром може з’явитися мережа глемпінгів.

Крім того, на території мисливського господарства "Моровське" в Козелецькому районі Чернігівщини розвели диких тварин виключно для фотополювання. На території угідь зокрема створено належні умови для життя і розмноження багатьох видів тварин і птахів, у тому числі червонокнижних.

1