Військовий парад до 30-ї річниці Незалежності України: де дивитися трансляцію

Святковий парад покажуть центральні телеканали
Важливо
Військовий парад до 30-ї річниці Незалежності України: де дивитися трансляцію
Військові Фото: https://www.president.gov.ua/
24 Серпня 2021, 06:56
читать на русском

24 серпня у Києві відбудеться військовий парад з нагоди 30-ї річниці Незалежності України.

Хрещатиком та Майданом Незалежності проїде військова техніка сил безпеки і оборони України та держав-партнерів. Загалом у військовому параді візьме участь близько 5 тисяч представників сектору безпеки і оборони. Більшість військовослужбовців у розрахунках — це учасники бойових дій.

Вперше участь у параді візьмуть собаки прикордонників.

На параді до Дня Незалежності України також представлять нові роботизовані платформи та шасі.

Також відбудеться авіапарад - у складі повітряної колони сил безпеки та оборони та збройних сил країн-партнерів. Особливістю повітряного параду стане одночасна участь авіації Повітряних сил Сухопутних військ, ВМС, ДПСУ, Нацгвардії, Нацполіції, ДСНС, ДП "Антонов" і держав-партнерів.

На річці Дніпро у Києві відбудеться "водний парад" - урочисте проходження катерів та проліт авіації, повітряний і морський показ озброєння та військової техніки.

Трансляцію параду можна буде спостерігати на усіх центральних телеканалах. Також транслюватимуть дійство в холі Центрального вокзалу у столиці, залі очікування для військовослужбовців, залі очікування для пасажирів Kyiv Boryspil Express, першому та другому залах підвищеного комфорту, а також у сервісному центрі.

Онлайн-трансляцію військового параду у Києві 24 серпня можна подивитися:

Також сайт Парламент.UA вестиме трансляцію параду у Києві 24 серпня. Слідкуйте за нашими новинами.

Нагадаємо, раніше міністр оборони Андрій Таран заявляв, що Україна відійде "від совковості" при проведенні військових парадів.

Читайте також