До будинку Кличка прийшли правоохоронці з обшуками - ЗМІ

Кличко прокоментував дії правоохоронців
Важливо
До будинку Кличка прийшли правоохоронці з обшуками - ЗМІ
Віталій Кличко (фото: УНІАН)
18 Травня 2021, 10:04
читать на русском

У Києві до будинку мера Віталія Кличка під'їхала група озброєних співробітників правоохоронних органів, щоб провести обшуки.

Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов у Facebook.

За його словами, сам Кличко о 7:00 виїхав на тренування, і розминувся з цією групою, приналежність якої поки не встановлена.

У квартиру мера поки ніхто не заходить. Постараємося з'ясувати, що це таке – може, це боротьба з корупцією, організованою злочинністю, ну, або просто навчання йдуть, вирішили зайти у під'їзд і погрітися служиві, - пише журналіст.

Як повідомляє РБК- Україна, в Службі безпеки України (СБУ) і Департаменті стратегічних розслідувань (ДСР) заявили, що їх співробітники не беруть участі в обшуках в будинку, де живе Кличко.

Тим часом сам мер Києва в коментарі журналістам повідомив, що силовики прийшли до його будинку, стукали у квартиру, але там нікого не було, оскільки він був на тренуванні. Правоохоронці потім спустились до квартири поверхом нижче.

Вони чогось злякалися і пішли в іншу квартиру, - підкреслив Кличко.

Нагадаємо, що раніше Кличко вимагав від правоохоронців звіту щодо статусу справ, документи щодо яких Київська міська державна адміністрація передавала за результатами аудитів.

Детальніше про обшуки на комунальних підприємствах КМДА читайте в нашому матеріалі: Хвиля обшуків у Київській мерії та комунальних підприємствах не вщухає - чому "трусять".

1