Євро-2020: хто грає і де дивитися матчі 12 червня

12 червня вболівальники зможуть подивитися три поєдинки на Євро-2020
Головне
Євро-2020: хто грає і де дивитися матчі 12 червня
Футболісти на полі (Фото: Футбол.UA)
12 Червня 2021, 16:00
читать на русском

На Євро-2020, який стартував учора, 11 червня, тривають матчі групового турніру. Сьогодні, 12 червня хто сильніший з`ясують між собою Уельс – Швейцарія, Данія - Фінляндія та Бельгія - Росія.

Про це пише Парламент.UA.

Першими 12 червня о 16 годині зіграють між собою суперники по групі А - Уельс та Швейцарія. Команди вийдуть на поле Олімпійського стадіону в Баку. Фаворитом тут є збірна Швейцарії, якій букмекери прогнозують перемогу з мінімальним рахунком 1:0. Матч покаже телеканал "Україна".

О 19 годині розпочнуться матчі групи В. Спочатку на полі у Копенгагені зійдуться збірні Данії та Фінляндії. Явного фаворита тут немає, тим цікавішою є інтрига матчу. У прямому ефірі поєдинок покаже телеканал "Футбол 1", а також відеосервіс OLL.TV.

О 22.00 лідер світового рейтингу ФІФА Бельгія почне Євро-2020 поєдинком проти Росії. Зрозуміло, що саме Бельгія є фаворитом у цій зустрічі і саме за неї вболіватимуть і українці у цьому поєдинку.

Спочатку матч Бельгія - Росія мав транслювати телеканал "Україна", але вони змінили сітку мовлення. Так що поєдинок колективів Мартінеса і Черчесова буде доступний лише на каналі "Футбол 1". В інтернеті трансляцію матчу Бельгія - Росія можна буде подивитися за допомогою сервісу OLL.tv.

Нагадаємо, у стартовому поєдинку Євро-2020 у Римі, господарі поля італійці здобули впевнену перемогу над збірною Туреччини 3:0.

Читайте також

1