На Михайлівській площі у Києві триває хода пам'яті Небесної Сотні - відео

В акції беруть участь сотні людей з свічками та плакатами
Головне
На Михайлівській площі у Києві триває хода пам'яті Небесної Сотні - відео
Учасники акції (Фото: Правий сектор Київ у Фейсбуці)
18 Лютого 2021, 20:57
читать на русском

На Михайлівській площі у Києві триває хода пам'яті Небесної Сотні. Люди вшановують подвиг Героїв Небесної Сотні і тих, хто віддав своє життя за незалежність України, відстоюючи права і свободи людини.

Про це повідомив телеграм-канал Pavlovsky News.

Анонсований маршрут ходи: вулиця Трьохсвятительська - Європейська площа - вулиця Грушевського - Фортечний провулок - Інститутська - Алея Героїв Небесної Сотні.

Хода завершиться покладанням квітів та запалюванням лампадок біля меморіалу Небесної сотні.

Також організатори в анонсі події закликали консолідувати тиск на президента Зеленського (досьє Володимира Зеленського) для звільнення заступника голови ОП Татарова (досьє Олега Татарова), але під час ходи поки не звучали подібні заклики, як і не було банерів з прізвищем заступника Єрмака (досьє Андрія Єрмака).

Нагадаємо, Верховна Рада ухвалила постанову, якою визначила Революцію Гідності одним з ключових моментів українського державотворення та виразником національної ідеї свободи. Документ визначає Революцію Гідності одним з ключових моментів українського державотворення та виразником національної ідеї свободи, підкреслює недопустимість зволікання із розслідуванням "справ Майдану", важливість пам’яті про Героїв Небесної Сотні, неприпустимість узурпації влади, висловлює політичну оцінку режиму Віктора Януковича.