Стріляв з пістолета у голову: чоловік під час застілля вбив дружину

Жінка померла у лікарні
Стріляв з пістолета у голову: чоловік під час застілля вбив дружину
Пістолет (фото: Pexels)
4 Січня 2021, 16:26
читать на русском

У Києві чоловік під час застілля у новорічну ніч вистрелив із пістолета травматичної дії дружині в голову через конфлікт. Жінка загинула.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Києва.

Зазначається, що під час святкування Нового року між цивільним подружжям виник конфлікт, внаслідок якого чоловік вистрелив із пістолета травматичної дії дружині в голову. Від отриманих травм жінка померла в лікарні.

Читайте також

На місці події правоохоронці з'ясували, що під час сварки 51-річний чоловік напідпитку кілька разів вистрелив у голову 53-річній дружині. Жінку  госпіталізували з вогнепальним пораненням до лікарні, де вона померла.

Поліціянти затримали чоловіка у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. З місця злочину правоохоронці вилучили речові докази – предмет, схожий на пістолет для відстрілу патронів гумовими кулями "Форт 12Р", чотири стріляні гільзи. Усе вилучене направили на експертизу.

Пістолет травматичної дії

Пістолет травматичної дії (фото: kyiv.npu.gov.ua)

Фігуранту повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у Дніпрорудному Запорізької області у новорічну ніч 33-річний чоловік убив свою мачуху, а потім сам зізнався поліції у скоєному.

1