Втрати на Донбасі: окупанти вбили двох українських захисників

Проросійські найманці продовжують обстріли українських позицій
Головне
Втрати на Донбасі: окупанти вбили двох українських захисників
Війна на Донбасі, снайпер Фото: Міноборони
6 Квітня 2021, 08:19
читать на русском

5 квітня в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації обстріляли українські позиції - було вбито двох українських воїнів.

Про це повідомляє Штаб операції Об'єднаних сил на своїй сторінці у Фейсбуці.

За повідомленням ООС, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", поблизу населеного пункту Золоте-4 загарбники обстрілювали наші позиції із гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів, а біля Новоолександрівки – зі стрілецької зброї.

Внаслідок ворожого вогню двоє військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил отримали кульові поранення, несумісні з життям. Командування висловлює щирі та глибокі співчуття рідним та близьким загиблих захисників, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

За даними Штабу, проросійські найманці продовжують роботи з дообладнання старих та облаштування нових оборонних позицій.

5 квітня зафіксовано проведення інженерних робіт, поблизу населеного пункту Калинівка Донецької області, де представники збройних формувань РФ облаштовували нові оборонні споруди у напрямку позицій ЗСУ.

Того ж дня, проводилися інженерні роботи у напрямку передових позицій українських захисників у районі Донецького аеропорту.

Нагадаємо, що у п'ятницю, 2 квітня, на Донбасі окупанти обстрілювали українські позиції та влучили у цивільний будинок в Красногорівці, внаслідок чого осколкове поранення отримав місцевий житель та двоє українських військових.