"Тренування сумоїстів", інтим на пляжі та нашестя медуз: чим запам'ятався курортний сезон-2021

Українські курорти цьогоріч страждали від погодних катаклізмів та дивували поведінкою самих туристів
Ексклюзив
"Тренування сумоїстів", інтим на пляжі та нашестя медуз: чим запам'ятався курортний сезон-2021
Відпочинок, море Фото: Pexels
17 Вересня 2021, 13:06
читать на русском

Цього року українські курорти постраждали не лише від малої кількості відпочивальників через COVID-19, але й через нашестя медуз, комарів та інших тварин. При цьому ставались казусні події - від дорослих ігор на пляжах та в закладах до затоплення.

Парламент.UA згадав найяскравіші моменти курортного відпочинку-2021.

Дорослі ігри, секс на пляжі, бійки та корова у басейні

На курорті у Кирилівці відвідувачі розважального закладу влаштували справжню секс-оргію за нагороду у вигляді пляшки горілки. Відпочивальники роздягалися догола та імітували секс.

На відео з соцмереж видно, як учасники конкурсу - пари з дівчат і хлопців, під музику знімали одяг у нічному клубі "Галактика" та імітували секс. Головним призом у цьому конкурсі була пляшка горілки.

Користувачів соцмережі шокувало відео та конкурси. Крім того, подібні розваги вони назвали "трешом".

Дорослі фото можна знайти за посиланням. Лише 18+!

У басейн на одній з баз відпочинку у Карпатах стрибнула корова та влаштувала купання. Тварина зайшла на територію однієї з баз відпочинку та близько підійшла до басейну. Тварина зачепилась, але швидко зорієнтувалася та стрибнула, ніби "бомбочкою", у басейн.

Вже у воді корова просто поплила, вигнавши туристів з басейну. Після того, як вона накупалась, за словами очевидців, спокійнісінько залишила територію купання. Вибралась тварина за допомогою сходів та пішла далі гуляти.

На пляжі в Залізному Порту пара займалася сексом просто посеред пляжу. При цьому коханці не соромились відпочивальників, серед яких були і діти.

Обережно! Відео лише для повнолітніх (18+) та містить сцени сексу!

У Бердянську відпочивальники побились просто у морі через медуз. У соцмережах бійку назвали "тренуванням сумоїстів", а учасників "збірною ветеранів по сумо".

Причиною стало те, що одна компанія нібито викидала медуз на берег, а інша виступила проти та стала на їх захист. Після цього виник словесний конфлікт, який переріс у бійку.

У соцмережі з гумором відреагували на "морське побоїще", а учасників назвали "збірною ветеранів по сумо на зборах в Бердянську". При цьому медузи тепер плаватимуть гордо, оскільки за них боролись. Крім того, медузі були "в шоці".

  • Більше за всіх були у шоці медузи.
  • Збірна ветеранів по "Сумо" на зборах в Бердянську чи що?
  • Черепаху Тортілу бачили яка в кінці вилізла, живучою виявилася.
  • А медузи що кажуть про цю ситуацію?
  • Власне, а де медузи? Виходячи з ролика, то ми можемо спостерігати, тренування сумоїстів.

Крім того, цю бійку прозвали "хітом літа, що минає".

На місцевому пляжі "Ланжерон", що в Одесі, просто посеред моря побилися атеїсти з вірянами. Учасники бійки так "захопилися процесом", що забули про дитину. Дівчинка у цей час плавала на надувному колі та спостерігала за цим всім.

Як видно на відео, одна з жінок б’є рукою по обличчю чоловіка, який плаває поруч. Після цього до жінки "підлітає" інша відпочивальниця та починає роздавати ляпаси і стусани. В результаті у бійці на воді зчепилася кілька жінок та чоловік. При цьому увесь цей час поруч плавала дитинка на надувному колі. Перед бійкою жінка просто кинула маля у воду, відштовхнула його та залишила дитину без нагляду.

Гнилі водорості, морські блохи, черв'яки, комарі та нашестя медуз

Відпочивальники на курортах Азовського моря скаржились на укуси морських бліх, які викликали почервоніння шкіри, свербіж, біль та алергію.

За словами очевидці, бліх було дуже багато в морі та по всьому пляжу. Кусалися вони боляче та неприємно. Блохи були як великого розміру, так і маленького.

Фішка в тому, що все море в цих блохах, повністю все, все узбережжя. Люди купаються, але вони щипають. У когось алергія, у когось немає алергії на цих бліх, - розповів один з відпочивальників.

На пляжі в курортному мікрорайоні Одеси Лузанівка гнилі водорості заполонили узбережжя Чорного морі, а люди відпочивали просто на них.

Попри те, що рослини були не лише біля води, але й на піску, якого майже не видно, їх ніхто не прибирав.

Крім того, екологи помітили у морі на Одеському узбережжі нашестя морських черв'яків. Морське дно було просто ними всіяне, а нагадували вони ртуть. Найбільше їх знайшли за хвилерізом.

Крім того, до нашестя медуз додалися ще комарі. Комахи лізли в усі щілини та "килимом" вкривали поверхні. Комарі обліпили підвіконня і двері, а до приміщення пробираються через будь-які щілинки.

Також туристам отруювало відпочинок гниття медуз, від чого стояв неприємний запах. Навіть бархатний сезон не врятував Кирилівку, бо море перетворилось на кисіль.

А в Одесі пляж "Чайка", розташований поблизу 10-ї станції Великого Фонтану, покрився жабуринням, а море дуже брудне. При цьому вода смерділа. Море було схоже на "зелений борщ", при цьому там - багато водоростей. Найбільше зеленої субстанції - біля берега.

У Бердянську море на початку осені стало схоже на драглистий холодець через нашестя медуз. Відтак, оксамитовий сезон розчарував туристів.

Як українці боролись з медузами цьогоріч

У Генічеську вирішили боротись з мертвими медузами досить неприємним способом - скидали тварин разом зі сміттям у море. Таким чином працівники пляжу вирішили "очистити" пляж. При цьому до водойми потрапили пляшки, пластикові пакети, пісок, каміння та навіть недопалки.

У Кирилівці медуз було так багато, що тварин доводилося вивозити причепами. Крім того, дощ перетворив курорт на українську Венецію.

Для боротьби з медузами цьогоріч використовували сітки, які згодом перестали допомагати. Тому поки одні туристи проводили час на пляжах, ніби перешкод і немає, інші – збирали медуз до пакетів та виносили їх з води.

Потопи та відключення електрики через зливи та шторм

На початку серпня на пляжах Кирилівки після зливи знайшли безліч мертвих медуз, які почали вже розкладатися. При цьому частину баз відпочинку серйозно затопило. На деяких пляжах - утворилися сильні рови та ями.

На іншому пляжі відпочивальників Кирилівки чекала бридка знахідка - недопалки, які курортники закопують у пісок. Після шторму всі ці недопалки "відфільтрувало" і тепер вони купами лежать на пляжі.

У Залізному Порту в Херсонській області після дощу центральну вулицю, що веде до пляжу, затопило. Каналізації не справлялись з потоком води.

Також через негоду наприкінці літа критично зменшилась кількість відпочивальників. Туристи не хотіли їхати до Кирилівки через низку проблем:

  • нашестя медуз і комарів;
  • калюжі схожі на глибокі озера;
  • брудні вулиці;
  • відсутність інфраструктури.

Крім того, відпочивальники скасовували бронювання. А деякі туристи, які приїхали на відпочинок на 10 днів, їхали вже через дві доби.

Трагічні та кримінальні події на курортах

Наприкінці червня 2021 року у курортному селі Лебедівка Одеської області стався обвал ґрунту висотою 15 м, на площі близько 150 кв.м поруч з однією із баз відпочинку. На щастя, під завалами не було людей, хоч їхні речі були поряд.

На початку липня у селищі Кирилівка Запорізької області працівника атракціону, 22-річного хлопця з Кривого Рогу, вдарило електрострумом, від чого той помер. Хлопець надував гірку. Постраждалому надавали швидку медичну допомогу, але до тями він вже не прийшов.

Того ж місяця у Херсонській області поліціянти знайшли 10-річну дівчину, яка загубилася на пляжі і пройшла 7 кілометрів у пошуку рідних. Інцидент стався на пляжі в Лазурному. Дитина дійшла до сусіднього курорту у с. Приморське, а помітив її один з відпочивальників автокемпінгу. Чоловік запитав у дитини, звідки вона і що тут робить. Школярка розповіла, що збирала каміння і загубилася. Чоловік одразу викликав поліцію.

У курортному Генічеську Херсонської області 20-річний хлопець із Дніпра стрибнув у море з катамарана і зламав шию. Він стрибнув на мілководді і вдарився об дно, а медики лише констатували смерть.

У Затоці Одеської області поліціянти затримали іноземця, який вирішив постріляти просто поблизу бази відпочинку.

Читайте також

1