Застрелити хотіли Шефіра чи шофера - соцмережі відреагували на напад на помічника президента

Користувачі соцмереж впевнені, що замах на вбивство Шефіра всього лише чергове шоу
Ексклюзив
Застрелити хотіли Шефіра чи шофера - соцмережі відреагували на напад на помічника президента
Напад на Сергія Шефіра (BABAK_МЕМ)
22 Вересня 2021, 17:58
читать на русском

Сьогодні, 22 вересня, біля села Лісники скоїли замах на першого помічника президента України Володимира Зеленського Сергія Шефіра. Невідомі обстріляли його авто та поранили водія політика. У фракції "Слуга народу" назвали інцидент "передаванням послання президенту" через посилення боротьби з олігархами.

Парламент.UA зібрав реакцію соцмереж на замах на вбивство першого помічника президента Сергія Шефіра.

Зеленський прокоментував обстріл автівки свого першого помічника Сергія Шефіра. Він зазначив, що передавати йому привіт пострілами в його друга - це слабкість, тому його відповідь буде сильною. У користувачів соцмереж розігралася фантазія: "Якою ж все-таки буде відповідь президента? Що він зробить?"

Проте більшість не згодні з пріоритетами президента. Чому він більше переймається про помсту за замах на Шефіра, ніж за напади на активістів чи розстріли на Донбасі?

Народний депутат з фракції "Європейська Солідарність" Олексій Гончаренко зазначив, що за його інформацією, Шефір частіше пересувався на автівці без шофера і був за кермом сам. Проте цього разу він взяв водія. Стрільці не помітили не Шефіра за кермом?

Деякі користувачі соцмереж впевнені, що це був всього лиш жарт, черговий сценарій, не даремно ж Шефір був одним із головних сценаристів "Студії Квартал-95".

Деякі ж у соцмережах переконані, що нічого страшного не сталося, його ж не вбили.

Нагадаємо, через обстріл автомобіля Сергія Шефіра, першого помічника президента, відкрили кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією замах на вбивство двох і більше осіб (ст. 115 КК).

Читайте також

1