Шефір вперше прокоментував обстріл свого авто та поранення водія

Помічник президента назвав замах залякуванням "вищого ешелону влади"
Головне
Шефір вперше прокоментував обстріл свого авто та поранення водія
Сергій Шефір Фото: УНІАН
22 Вересня 2021, 15:08
читать на русском

Перший помічник президента України Володимира Зеленського Сергій Шефір прокоментував сьогоднішній обстріл його автівки та поранення свого водія.

Я вперше у такій ситуації. Не розумію причин, розумію, що їхали. Раптом постріли, поранили водія, він молодець, поїхав далі. Було моторошно. Я відразу зателефонував до поліції та міністру МВС. Правоохоронці швидко відреагували, - розповів він.

Шефір розповів, що його водій після отримання поранення відвіз його на безпечну відстань від місця інциденту. Сам Шефір каже, що прямо посеред дороги зупини карету "швидкої" і медики відвезли пораненого водія у лікарню.

Обстріл на свою автівку помічник Зеленського назвав "залякуванням вищого ешелону влади".

Ніяких конфліктів в команді немає. Все, що до цього було сказано, - це фейки. У нас команда дружня. Все, що я можу сказати: на мою думку, замах було скоєно з метою залякування вищого ешелону влади. Але треба розуміти, що президент Володимир Олександрович - вольова людина, стрижнева, його не залякати. Він обрав правильний шлях, йде своєю дорогою, народ його підтримує. Дай бог, впораємося з усіма цими речами, - сказав він.

Шефір також запевнив, що не займається нічим таким, що могло б стати причиною замаху на нього.

Думаю, що це просто залякування. У Офісі президента я веду комунікаційну роботу, з інвесторами. Працюю як професійний радник. Я бачу виразно одну мету. Це не я, я тут друг президента. Мета — президент, його морально-психологічний стан, — додав помічник президента.

Нагадаємо, 22 вересня невідомі біля села Лісники скоїли замах на першого помічника президента України Володимира Зеленського Сергія Шефіра - вони обстріляли його авто та поранили водія політика. Поліція відкрила кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією замах на вбивство двох і більше осіб (ст. 115 КК).

У фракції "Слуга народу" назвали інцидент "передаванням послання президенту" через посилення боротьби з олігархами.

Володимир Зеленський, коментуючи напад на помічника, пообіцяв дати "сильну відповідь" на інцидент.

Читайте також

1