Андрій Одарченко: Посилюємо міжрегіональну співпрацю - харків`яни Салтівки отримали першу партію допомоги від Закарпаття

Жителі Салтівки отримали продукти, ліки та засоби гігієни
Андрій Одарченко: Посилюємо міжрегіональну співпрацю - харків`яни Салтівки отримали першу партію допомоги від Закарпаття
Андрій Одарченко і Володимир Чубірко
10 Лютого 2023, 15:15
читать на русском

До Північної Салтівки, понівеченої обстрілами окупантів, надійшов перший вантаж із гуманітарною допомогою від Закарпаття. Реалізація такої ініціативи, яка буде постійнодіючою, стала можливою завдяки єдності та взаємопідтримці українців, а також міжрегіональному об’єднанню зусиль.

Про це розповів народний депутат України від партії "Слуга народу", обраний від Салтівки, Андрій Одарченко.

"На початку війни моя рідна Салтівка стала однією із найгарячіших точок на карті бойових дій - район потерпав від регулярних обстрілів реактивними системами залпового вогню та артилерії, через що зазнав страшних руйнувань. Останній тиждень Харків знову регулярно потерпає від обстрілів ворога, який випускає ракети по об’єктам критичної інфраструктури, житловим будинкам та навіть закладам освіти. Зараз тисячі мешканців Салтівки потребують допомоги, у першу чергу - гуманітарної. І я радий, що є справжні друзі, готові у цей складний час підставити нам плече", - написав Андрій Одарченко на своїй сторінці на Facebook.

Нещодавно народний депутат звернувся до голови Закарпатської обласної ради Володимира Чубірка з проханням допомогти салтівчанам гуманітарним вантажем, і вже за лічені дні Салтівка отримала першу партію допомоги: продукти харчування, медичні препарати та гігієнічні засоби.

"Україна єдина від Заходу до Сходу, а українці готові прийти на допомогу один одному за будь яких обставин! На знак вдячності та поваги я особисто передав Володимиру Чубірку торт "Харківський" від усіх вдячних салтівчан", - зазначив Андрій Одарченко.

Від початку повномасштабного вторгнення команда Андрія Одарченка регулярно надає допомогу мешканцям харківської Салтівки. За цей час було проведено понад 50 особистих прийомів депутата та зустрічі з більш як 700 харків’янами, опрацьовано близько 1500 звернень громадян. Спільно з місцевою владою було організовано роздачу продуктових наборів та щоденну видачу гарячих обідів для найменш захищених громадян. Для забезпечення потреб Збройних Сил, медичних та соціальних закладів Салтівського району залучено понад 100 тисяч гривень.

"Наша команда регулярно збирає та передає гуманітарні вантажі для Салтівки. І особливу увагу приділяємо найбільш вразливим категоріям громадян: людям за 80 років, людям з обмеженими можливостями, багатодітним родинам, одиноким матерям та родинам з маленькими дітьми. У ці складні часи підтримка людей - наш основний пріоритет. Працюємо над цим спільно з народним депутатом Юлією Гришиною, міським головою Ігорем Тереховим, головою Салтівської адміністрації Олексієм Топчієм. Дякую усім, хто допомагає, підтримує і разом з нами працює для людей. Дякую справжнім друзям, які не залишають харків’ян в біді. Разом обов’язково переможемо!" - резюмував Андрій Одарченко.

Він також закликав усіх колег-депутатів та охочих допомогти харків’янам, які постраждали та страждають від війни, об’єднати свої зусилля для цього.

Читайте також