Арахамія та Железняк посперечались через "покращення" життя українців у 2021 році

Представник "Слуги народу" емоційно відреагував на питання опонента
Арахамія та Железняк посперечались через "покращення" життя українців у 2021 році
Давид Арахамія (фото: УНІАН)
17 Грудня 2021, 15:37
читать на русском

Голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія та голова фракції "Голос" Ярослав Железняк посперечалися в прямому ефірі під час обговорення підсумків 2021 року.

Це сталось на ток-шоу "Право на владу", яке транслюються на телеканалі "1+1".

Так, Железняк поставив Арахамії запитання, чи вважають "слуги", що у 2021 році в українців покращилося життя. Але Арахамія дуже емоційно відреагував :

А який прорив ти хотів, я прошу вибачення, коли другий рік поспіль йдуть хвилі коронавірусу? А в якій країні прорив стався за останні два роки, можеш мені навести приклад? Якщо в США найбільша інфляція за 10 років. Який прорив? У 10 разів ціна на газ зросла, який прорив?

Железняк продовжив: "Вам заважала енергетична криза? Що заважало прийняти зміни?".

У відповідь Арахамія вирішив пригадати про дні самоврядування у школі та закликав його фракцію показати майстер-клас, як правильно робити.

Ось мені іноді хочеться вашу фракцію взяти й сказати: "Ось вам уряд, покажіть нам майстер-клас". Зробіть прорив, коли світова економіка котиться в тартарари, - заявив Арахамія.

Нагадаємо, що голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія назвав основний провал роботи Ради у цьому році: нардепи не встигли ухвалити законопроєкт про накопичувальну пенсійну систему.

Читайте також

1