Арахамія заявив, що у російських військових напівпорожні намети на кордоні з Україною

Нардеп вважає дані української розвідки набагато точнішими, ніж західної
Арахамія заявив, що у російських військових напівпорожні намети на кордоні з Україною
Давид Арахамія / Фото: facebook.com/wtechukraine
25 Січня 2022, 13:40
читать на русском

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія з посиланням на дані української розвідки заявив про напівпорожні намети російських військових, які розташовані на кордоні з Україною.

Про це нардеп сказав журналістам у стінах Верховної Ради, пише PavlovskyNEWS.

За його словами, західна розвідка не корелює своїх даних із нашою розвідкою. Своєю чергою українська розвідка набагато точніша через використання не лише супутникових даних та даних з безпілотників, а й інформовані джерела із зон накопичення.

Наша розвідка набагато точніша зараз, тому що там використовується, крім супутникових даних та безпілотних літальних апаратів, інформація від джерел із зон накопичення. Зараз немає жодних навіть натяків на підготовку нападу. Є зосередження військ, яке й було навесні, - заявив Арахамія.

Крім того, народний депутат заявив про великі негативні економічні наслідки для України, якщо проіснувати в такому режимі тривожності 6-8 місяців.

Нагадаємо, у разі вторгнення Росії на українські землі міністр оборони України Олексій Резніков перебуватиме на робочому місці та виконуватиме свої обов'язки. Крім того, він не радить українцям збирати тривожну валізу.

Читайте також

1