Арестович, генератор і холостяк: про що найчастіше запитували Google у 2022 році

Найбільше зростання показав запит "карта повітряних тривог"
Арестович, генератор і холостяк: про що найчастіше запитували Google у 2022 році
Фото: Google
7 Грудня 2022, 17:16
читать на русском

У Google представили найпопулярніші пошукові запити українських користувачів у різних категоріях.

Найбільше зростання у 2022 році показав запит "Карта повітряних тривог". На другому місці опинився запит "Новини України", а на третьому – "єДопомога".

До першої десятки найпопулярніших запитів також увійшли "Карта України", "Байрактар", "Путін", "Жириновський", "Гостомель" та "Холостяк 2022".

Найбільше запитів у категорії "Персона" отримав Олексій Арестович. Найчастіше цікавилися Валерієм Залужним, Борисом Джонсоном, Віталієм Кімом, Віктором Медведчуком, Ненсі Пелосі та іншими.

У категорії "Фільми" українці найчастіше шукали супергеройське кіно "Людина-павук: Додому шляху нема", а в "Серіалах" - приквел "Ігри престолів" "Дім Дракона".

Серед "Покупок" найпопулярнішими були сіль, генератор, марка “русский корабль”, свічки, повербанк, інвертор 12в-220в, книги єДопомога, Starlink та йодид калію.

Найчастіше українські користувачі також запитували у Google, що таке Swift, ленд-ліз, надзвичайний стан, НАТО, воєнний стан, паляниця, дефолт, загальна мобілізація, блекаут тощо.

Нагадаємо, найпопулярнішим пошуковим запитом 2021 року у Google Україна став "Евро 2020". На другому місці - серіал "Гра в кальмара". Також, до десятки увійшли запити "Холостяк 2021", "Классрум", "Євробачення 2021".

Читайте також

1