Арестович звинуватив опозицію в інформаційній війні проти Зеленського та його команди

Опоненти влади поширюють критику, яка нагадує російські меседжі проти України
7 Грудня, 20:05

Спікер української делегації тристоронньої контактної групи по Донбасу Олексій Арестович заявив, що опозиція веде інформаційну війну всередині країни проти президента Володимира Зеленського та його команду. Часто риторика опонентів президента збігається з наративом РФ.

Про це Арестович заявив в ефірі "Свобода слова" на ICTV, зазначивши, що опозиція запустила флешмоб під гаслом: "Зеленський капітулює, ми будемо братись до останнього".

Чому Зеленський має капітулювати? Я особисто дуже добре знаю пана Зеленського, президента цієї країни, я вам скажу, що це буде остання людина, яка капітулює. Він боєць, він буде дратись до останнього. Ні жодної поступки, жодної капітуляції, - сказав він.

За його словами, опоненти влади поширюють критику, яка нагадує меседжі, які проти України використовує країна-агресор РФ. Арестович вважає, що мітинги, які нещодавно відбулись під Офісом президента, можуть бути використані як робота на Росію, проти волі й усвідомлення самих учасників.

Ми маємо бути дуже тверезими. Ми чудово розуміємо, що коли опозиція нищівним чином критикує, то це все ж таки не праця на Росію. Коли є люди, які хочуть висловити свій протест, і вони приходять під Офіс президента – це також не праця на Росію. Але це може стати працею на Росію поза волею цих людей. І опозиції і вулиці. Тому треба стримуватись, - підсумував Арестович.

Нагадаємо, 1 грудня представники організації SaveФОП провели масову акцію протесту під стінами Верховної Ради. Саме цього дня президент Володимир Зеленський виступав у парламенті зі щорічним посланням до народних депутатів.

Увечері того ж дня у центрі Києва зібралися активісти на акцію протесту, яку організували "Демократична сокира" та Національний корпус.

Читайте також