Арестовича помітили на прогулянці в Монте-Карло

Ексрадник Банкової засвітився у Монако після того, як наприкінці минулого року перебував у США
Арестовича помітили на прогулянці в Монте-Карло
13 Лютого 2024, 10:37
читать на русском

Колишній радник голови Офісу президента України Олексій Арестович засвітився на прогулянці у Монако.

Політика помітили журналісти видання "Українська правда". Арестович прогулювався у компанії невідомого чоловіка в районі Монте Карло, відомого своїми казино.

"А ви знаєте взагалі, що зйомка кримінально переслідувана?", – поцікавився Арестович та пішов далі.

Нагадаємо, колишній позаштатний радник ОП Олексій Арестович, якого у грудні помітили в Нью-Йорку, а в січні у Варшаві, запевнив, що виїхав із України в законний спосіб та неодмінно повернеться.

Під час повномасштабної війни прибутки Арестовича зросли, хоча перші три місяці він не заробляв узагалі та "рахував кожну копійку". Як заявив колишній позаштатний радник ОП, після 24-го лютого 2022-го року він задонатив на армію та допомогу дітям із інвалідністю вже 14 мільйонів гривень.

Арестович запевнив, що неодмінно повернеться до України, коли завершить декілька своїх проєктів за кордоном. Він наголосив, що сексистські висловлювання, які стали підставою для кримінального провадження, були вирвані з контексту, мовляв, насправді він повчав, як не бути таким чоловіком.

Раніше на колишнього радника Офісу президента Олексія Арестовича подали заяву до Національної поліції 29 народних депутатів за звинуваченням у завідомо неправдивому повідомленні про вчинення кримінального правопорушення.

Раніше правоохоронні органи внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про заяву колишнього радника Офісу президента Олексія Арестовича після його скандального висловлювання про жінок.

Читайте також

1