Багатоповерхівка горіла в Дарницькому районі Києва - фото

Вночі у столиці загорілася квартира на останньому поверсі п'ятиповерхівки
Багатоповерхівка горіла в Дарницькому районі Києва - фото
Рятувальник Фото: ДСНС
8 Квітня 2021, 10:23
читать на русском

Вночі 8 квітня на вул. Євгена Харченка, 27, що у Дарницькому районі Києві, загорілася квартира на останньому поверсі п'ятиповерхівки.

Як повідомляє столична служба порятунку, на місце пожежі було направлено рятувальників з найближчих пожежно-рятувальних підрозділів.

По прибуттю на місце перших бойових розрахунків було встановлено, що загоряння сталося в квартирі на 5 поверсі 5-поверхового житлового будинку, з загрозою розповсюдження вогню на сусідні квартири. По прибуттю бійців власник квартири в якій сталася пожежа, знаходився на 3-му поверсі з представниками поліції. Разом з тим, існувала загроза життю людей, тому вогнеборці негайно приступили до гасіння пожежі та евакуації людей, - розповіли у ДСНС.

Читайте також

Рятувальники розповіли, що під час гасіння пожежі з сусідніх квартир було виведено на безпечну відстань 10 людей. Жертв внаслідок пожежі немає.

Квартира, де сталася пожежа, вигоріла повністю, закопчені стіни, стеля, двері сусідніх квартир та загального коридору.

На місці події працювало 7 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 25 чоловік особового складу підрозділів Головного управління.

Причину виникнення пожежі встановлюватиме слідство.

Нагадаємо, у Києві на вулиці Героїв оборони, 10 п’яний ексдепутат Київради намагався спалити квартиру, у якій були його четверо неповнолітніх дітей та дружина.

1