Байден та його дружина ревакцинуються проти COVID-19

Від вересня всім американцям також пропонуватимуть отримати бустерну дозу вакцини
Байден та його дружина ревакцинуються проти COVID-19
Джо Байден з жінкою (фото: GettyImages)
19 Серпня 2021, 21:09
читать на русском

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден з дружиною Джилл Байден отримає треті дози вакцини проти COVID-19. При цьому всім американцям будуть пропонувати отримати бустерну дозу вакцини.

Про це повідомляє ABC News.

Зазначається, що громадянам США від вересня пропонуватимуть отримати бустерну дозу, хоч мільйони американців досі не вакцинувалися жодного разу.

Коли ми бачимо докази того, що імунітет слабшає, особливо перед обличчям цього варіанту "Дельта" - ми зобов'язані діяти, щоб захистити людей дома, - зазначив головний хірург США Вівек Мерті.

Втім, президент США та його дружина погодилися отримати третє щеплення проти COVID-19. Наразі невідомо жодних подробиці, коли це буде та за яких умов.

Нагадаємо, що Ізраїль став першою у світі державою, яка оголосила про початок кампанії триступеневої вакцинації населення. 60-річний президент Ізраїлю Іцхак Герцоґ та його дружина Міхаль отримали бустерні дози вакцини проти COVID-19.

Третя доза вакцини Pfizer/BioNTech проти коронавірусу може збільшити рівень антитіл проти "Дельти" у п’ять разів, у порівнянні з другою дозою.

Водночас американська фармацевтична компанія – виробник вакцини Pfizer наполягає на схваленні третьої дози своєї вакцини від коронавірусу на федеральному рівні.

Читайте також

1