Безугла ініціювала виключення Тищенка з фракції та партії "Слуга народу"

Депутатка звинувачує колегу у причетності до шахрайських схем
Важливо
Безугла ініціювала виключення Тищенка з фракції та партії "Слуга народу"
Мар’яна Безугла та Микола Тищенко Фото: https://www.facebook.com/m.bezuhla
10 Липня 2022, 16:03
читать на русском

Народна депутатка з фракції "Слуга народу", заступниця голови Комітету ВРУ з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Мар'яна Безугла ініціювала виключення з партії колеги Миколи Тищенка.

Про це вона повідомила у Фейсбуці.

Можливо, кілька моїх публікацій стосовно шахрая Моні та Миколи Тищенка могли здатися комусь жартівливими. Але це як бенкет під час чуми. Ці люди, мабуть, не втрачали близьких, вони сміють робити "схеми" на війні, людській надії, горі, а часом, — нерозбірливості. І там питання не тільки про нагородну зброю, це вершина айсберга, - написала вона.

Допис Безуглої про Тищенка Фото: https://www.facebook.com/m.bezuhla

Безугла повідомила, що 10 червня "була на допиті у Національній поліції".

Також подаю відповідні депутатські звернення. Крім того, буду звертатися до голови фракції "Слуга народу" щодо розгляду виключення з фракції та партії Тищенка Миколи Миколайовича, він же "титан", він же "велюр", він же "котлєта", він же "коля оболонський".

Вона заявила, що її помічник Олександр "акумулює дані для правоохороних органів".

Вона закликала усіх, в кого є інформація і бажання допомогти, надати інформацію про незаконні оборудки Тищенка та "Моні" (подробиці за посиланням) на WhatsApp +380 96 724 5652.

Днями Безугла опублікувала у Фейсбуці допис, у якому розповіла про командира добровольчого формування №14 територіальної громади Києва "Архангел Михайло" Михайла Маймана, який вручив нагородну зброю Тищенку.

Однак у Міноборони спростували причетність нагородження зброєю Тищенка.

За інформацією Безуглої, Майман, який вручив зброю Тищенкові, нібито мародерив і наживався на війні. У зв’язку з цим вона звернулася до правоохоронних органів, які розпочали розслідування.

Нагадаємо, що народний депутат від партії "Слуга народу" Микола Тищенко потрапив у черговий скандал з дірявими "броніками", які прострілюються з пістолета та частково розсипаються через вік – їм майже 40 років.

Читайте також

1