Близько 38 ворожих авіанальотів: окупанти штурмують "Азовсталь"

Ворожа ствольна артилерія та танки не припиняють працювати
Близько 38 ворожих авіанальотів: окупанти штурмують "Азовсталь"
Азовсталь у Маріуполь / Фото з Telegram
11 Травня 2022, 13:23
читать на русском

Минулої доби, 10 травня, окупанти здійснили 38 авіанальотів на завод "Азовсталь" у Маріуполі.

Про це повідомили в полку "Азов" у Telegram.

За минулу добу на територію заводу "Азовсталь", яку боронять захисники Маріуполя, було здійснено 38 літаковильоти, в тому числі 4 вильотів стратегічних бомбардувальників. Також не припиняє працювати ворожа ствольна артилерія, танки та інше, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що окупанти й надалі намагаються захопити українську фортецю та щоденно здійснюють штурми за підтримки піхоти.

Своєю чергою в інтерв'ю Sky News офіцер управління розвідки полку "Азов" Ілля Самойленко заявив, що військові не здаються окупантам через те, що їм наказано тримати оборону.

Ми не можемо здатися, тому що у нас немає наказу здатися. Ми не порушимо попередній наказ (Ред. Тримати оборону). Це дуже важливо. Ми не порушуємо накази. Ми чітко виконуємо накази, - сказав він.

Також він зазначив, що полк "Азов" у росії визнаний терористичною організацією. А військові є свідками російських злочинів у Маріуполі, тому росіяни можуть їх вбити.

Нагадаємо, поранені та скалічені захисники Маріуполя перебувають у жахливих умовах: повна антисанітарія, відсутність необхідних медикаментів та харчування.

Читайте також

1