Богуцька назвала Качуру "тупим черевиком": він буде позиватись

Депутат упевнений, що виграє суд у колеги
Богуцька назвала Качуру "тупим черевиком": він буде позиватись
Олександр Качура Фото: facebook.com
12 Жовтня 2020, 12:18
читать на русском

Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Качура подає до суду на свою колегу по фракції Єлизавету Богуцьку.

Про це політик написав у себе на сторінці у Facebook.

Він опублікував фото Богуцької у рожевій масці і підписав: "подивіться на фото. Як думаєте, це адекватна людина? Коли країна щодня долає антирекорд хворих на COVID-19, Єлизавета Богуцька сміється над всіми і плює на життя та здоров'я оточуючих".

Читайте також

Вчора Єлизавета написала образливий пост щодо мене. Подаю позов до суду! А виграні за рішенням суду кошти передам організаціям переселенців з анексованої РФ Автономної республіки Крим. Хоч така користь буде від "діяльності" Єлизавети для кримчан, - заявив Качура.

Подивіться на фото. Як думаєте, це адекватна людина? Коли країна щодня долає антирекорд хворих на COVID-19, Єлизавета...

Gepostet von Олександр Качура am Sonntag, 11. Oktober 2020

Нагадаємо, раніше Олександр Качура (Олександр Качура - досьє) заявив, що Україна повинна буде закуповувати вакцину від COVID-19, яка доведе свою ефективність і яка буде рекомендована Всесвітньою організацією охорони здоров’я, незважаючи на країну її виробника.

Ми повинні будемо закупати вакцину від COVID-19, яка доведе свою ефективність і яка буде рекомендована Всесвітньою організацією охорони здоров’я, незважаючи на країну її виробника. В Україні кращі вчені-медики, і маючи формулу, ми самі зможемо налагодити таке виробництво.Це питання життів українських громадян! Тому ми маємо діяти оперативно!

Gepostet von Олександр Качура am Samstag, 10. Oktober 2020

Згодом, колега Качури по фракції Єлизавета Богуцька у Facebook розкритикувала його слова  та назвала його "тупим черевиком".

Олександр Качура вирішив вакцинуватися російським винаходом вслід за моральним наставніком- Віктором Медведчуком (Віктор Медведчук - досьє). Його вже й росТВ цитує, мовляв, мудрий такий політик в СН. Мені плювати, що там собі вирішив Качура вколоти, але говорити про те, що він піклується про здоров'я української нації - це вже занадто. Це ж треба взагалі бути тупим черевиком, щоб на українцях тестувати російські медичний напівфабрикат, - написала Богуцька.

Видео, которое вчера мне сбросили в личку, абсолютно меня не удивило.Александр Качура решил вакцинироваться российским...

Gepostet von Liza Bogutskaya am Sonntag, 11. Oktober 2020

Депутатка також додала, що у неї "давно сформувалося стійке гидливе ставлення до деяких депутатів нашої фракції. Особливо до вискочок з ефектом Даннінга-Крюгера".

Нагадаємо, 6 жовтня Віктор Медведчук попросив у Путіна вакцину від Covid-19 для українців, яку вже випробував на собі.

1