Боляче на це дивитись: Ясько сказала, що Саакашвілі вже схуд на 20 кілограмів

Стан здоров'я політика у грузинській в'язниці погіршується
Боляче на це дивитись: Ясько сказала, що Саакашвілі вже схуд на 20 кілограмів
Єлизавета Ясько і Міхеїл Саакашвілі Фото: facebook.com/SaakashviliMikheil
1 Листопада 2021, 16:18
читать на русском

Народна депутатка від "Слуги народу" Єлизавета Ясько розповіла про стан здоров'я експрезидента Грузії Міхеїла Саакашвілі, який оголосив голодування у грузинській в'язниці.

На своїй сторінці у Фейсбуці депутатка повідомила, що за час голодування він вже схуд на 20 кілограмів і стан його здоров'я погіршується.

На цей час він схуд на понад 20 кілограмів. Це велика ганьба, і це неправильно, що президент Міхеїл Саакашвілі  перебуває у в'язниці, і щодня його стан погіршується. Мені боляче на це дивитись. Потрібно звільняти президента, - написала вона.

За словами Ясько, Саакашвілі "як і раніше, налаштований боротися далі".

Станом на зараз голодування триватиме, прийому ліків не буде. Мені боляче бачити, що попри голос грузинського народу, підтримку грузинських, українських, європейських та американських депутатів, заклики священників, журналістів, культурних діячів, порушення його прав продовжується - на юридичну допомогу, на доступ до суду, на телефонні розмови, на медичну допомогу та інше, - додала Ясько.

Нагадаємо, Саакашвілі затримали 1 жовтня в Тбілісі. Колишній президент Грузії прилетів на батьківщину для участі у місцевих виборах. Його одразу затримали й запроторили до в'язниці, де він оголосив голодування. В день затримання Саакашвілі та Ясько записали спільне відео, в якому розповіли про свої стосунки.

Водночас українські прикордонники проводять внутрішнє розслідування щодо виїзду Міхеїла Саакашвілі з України до Грузії.

Читайте більше у нашому матеріалі: Саакашвілі під вартою: що політику "світить" у Грузії та чи треба Україні його повертати

Читайте також

1