Бореться проти мародерів та бандитів: Подоляк про обов'язки Татарова під час війни

В Україні ефективно працює правоохоронна система
Важливо
Бореться проти мародерів та бандитів: Подоляк про обов'язки Татарова під час війни
Татаров Олег (фото з сайту president.gov.ua)
13 Квітня 2022, 15:33
читать на русском

Під час війни заступник керівника Офісу президента Олег Татаров координує роботу правоохоронної системи України, зокрема бореться проти мародерів та бандитів на неокупованих територіях.

Про це повідомив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк в ефірі програми Свобода Live.

Він заступник голови Офісу президента, опікується правоохоронною системою. У нас правоохоронна система дуже ефективно працює, немає великих мародерських хвиль, бандитизму не збільшилось. Якраз пан Татаров опікується, координує те, щоб у нас зі спини не було всього цього бандитизму, який у воєнний час постійно виникає, - сказав Михайло Подоляк.

Подоляк зазначив, що Татаров ефективно працює, адже сьогодні в Україні координація правоохоронних органів антибандитська та антимародерська.

Я розумію всі інформаційні теми, які навколо цього прізвища фігурують. Але хочу підкреслити, сьогодні у нас координація правоохоронних органів саме антибандитська, антимародерська на всій території України, яка не є окупованою і яка не є біля лінії фронту, нею опікується пан Татаров і опікується достатньо ефективно, додав він.

Нагадаємо, заступника голови ОП Олег Татаров, який відповідає в ОП за роботу правоохоронних органів, називають причетним до корупційного скандалу з квартирами Нацгвардії. Ніби-то саме Татаров, який до призначення в ОП був юристом "Укрбуду", організував фальшиву експертизу щодо збитків, завданих державі та підкупив суддю, який обирав запобіжний захід нардепу Микитасю. Сам Микитась стверджує, що Татаров також причетний до махінацій зі зміною власника "Укрбуду".

У січні Шевченківський райсуд суд Києва зобов'язав прокурорів Офісу генпрокурора закрити кримінальне провадження щодо нього.

1