Суд зобов`язав Офіс генпрокурора закрити справу проти Татарова

Заступника голови ОП звинувачували в корупції
Суд зобов`язав Офіс генпрокурора закрити справу проти Татарова
Заступник голови Офісу президента Олег Татаров (фото: УНІАН)
12 Січня 2022, 16:18
читать на русском

Шевченківський райсуд суд Києва зобов’язав прокурорів Офісу генпрокурора закрити кримінальне провадження щодо заступника керівника Офісу президента Олега Татарова.

Про це написав Центр протидії корупції у Телеграмі, відповідне рішення суду від 14 грудня 2021 року оприлюднене у мережі.

14 грудня 2021 року Шевченківський суд зробив Татарову подарунок… і тишком-нишком зобов’язав прокурорів Венедіктової закрити справу через сплив строків розслідування. Через злочинні дії прокурорів разом із заступником Єрмака відповідальності уникнуть забудовник Максим Микитась та експерт Костянтин Дубонос, – написали у ЦПК.

ЦПК відзначив, що рішення суду було винесене напередодні затвердження результатів конкурсу на голову САП, де переміг детектив НАБУ Олександр Клименко. Саме Клименко свого часу розслідував справу Татарова.

Нагадаємо, заступника голови ОП Олега Татарова (досьє Олега Татарова), який відповідає в ОП за роботу правоохоронних органів, називають причетним до корупційного скандалу з квартирами Нацгвардії. Ніби-то саме Татаров, який до призначення в ОП був юристом "Укрбуду", організував фальшиву експертизу щодо збитків, завданих державі та підкупив суддю, який обирав запобіжний захід нардепу Микитасю. Сам Микитась  стверджує, що Татаров також причетний до махінацій зі зміною власника "Укрбуду".

Читайте також

1