Борис Джонсон показав захопливі кадри під час польоту на винищувачі Typhoon (відео)

Політ відбувся в рамках навчань з дозаправки в польоті
Борис Джонсон показав захопливі кадри під час польоту на винищувачі Typhoon (відео)
Борис Джонсон / Скрін з відео
18 Липня 2022, 19:48
читать на русском

Прем'єр-міністр Борис Джонсон, який йде у відставку, політав на винищувачі Typhoon в рамках навчаннях з дозаправлення в польоті.

Як пише Sky News, відео було знято на мобільний телефон під час навчань у Фарнборо Військово-повітряних сил (ВПС) Британії щодо дозаправляння у польоті.

Повідомляється, що навчання відбувались минулого тижня. На оприлюдненому відео видно, як поруч з винищувачем, в якому перебуває Джонсон, в повітрі заправляється літак.

Політик виступив на авіашоу в Фарнборо з промовою: "Я збираюся без проблем передати управління комусь іншому, але хто б це не був, я можу сказати вам, що здвоєні двигуни цього консервативного уряду будуть ревіти".

Після польоту Джонсон поділився враженнями від маневрів і порівняв їх зі своїм керівництвом Консервативною партією та прем'єрством.

Після трьох щасливих років у кабіні, виконуючи кілька досить складних, якщо не дивовижних подвигів, я збираюся безперешкодно передати керування комусь іншому, - зазначив він.

Нагадаємо, 7 липня 2022 року прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон оголосив, що йде у відставку. Також він заявив, що залишає пост лідера Консервативної партії.

Джонсон пообіцяв, що британський уряд підтримуватиме Україну і після його відставки "так довго, як буде потрібно".

Президент України Володимир Зеленський телефоном поспілкувався з Джонсоном після того, як він оголосив, що йде у відставку.

Читайте також