Брагінський і Кушнір складають мандати, Левченко звільняється з посади: мер Києва Кличко розповів про зміни у столичній владі

Віктор Брагінський вже звільнений з посади директора Київського метрополітену за статки, неспівмірні з розмірами доходів
Брагінський і Кушнір складають мандати, Левченко звільняється з посади: мер Києва Кличко розповів про зміни у столичній владі
Віталій Кличко Фото: kyivcity.gov.ua
21 Березня 2024, 16:49
читать на русском

У Київраді свої депутатські повноваження складають двоє депутатів фракції "УДАР", зокрема Віктор Брагінський, після резонансного журналістського розслідування. Крім того, відбулись кадрові зміни й у керівництві КП "Київпастранс".

Про це в своєму Telegram-каналі повідомив мер столиці Віталій Кличко. У четвер, 21 березня, на пленарне засідання зібралась Київська міська рада.

"Свої депутатські повноваження складають двоє депутатів фракції "УДАР" у Київраді. Віктор Брагінський – після резонансного розслідування журналістів Bihus info. Далі оприлюдненими фактами займатимуться правоохоронні органи. Та Ілля Кушнір, який надто рідко відвідував засідання Київради", – розповів Кличко.

Крім того, за словами мера Києва, відбулись кадрові зміни й у керівництві комунального підприємства "Київпастранс".

"Звільнився директор "Київпастрансу" Дмитро Левченко. Та буде звільнений директор з виробництва цього комунального підприємства Павло Кирилюк. Уже найближчими днями буде призначений виконуючий обов’язки директора КП "Київпастранс", – додав Кличко.

Нагадаємо, глава "Київпастрансу" Левченко після початку війни вісім разів виїжджав за кордон і придбав елітний "Мерседес". У столичного чиновника є два особняки та яхта на Дніпрі. Окрім транспорту та нерухомості, Дмитро Левченко цікавиться і цінними аксесуарами. Його легко зустріти в елітних київських бутіках, зокрема – у фірмовому магазині годинника Rolex.

Читайте також

1