Брата ексмера Кривого Рогу Павлова знайшли мертвим - ЗМІ

Напередодні він почувався погано
Важливо
Брата ексмера Кривого Рогу Павлова знайшли мертвим - ЗМІ
Свічка (фото: pexels)
18 Жовтня 2021, 19:15
читать на русском

Брата померлого ексмера Кривого Рогу Костянтина Павлова знайшли мертвим.

Як повідомив Telegram-канал "Черти Кривого Рога", брата звали Андрій.

При цьому за інформацією місцевого блогера Олексія Тамурзина, брат Костянтина Павлова знайдений мертвим.

Андрій Павлов страждав від алкоголізму і помер, судячи з усього, в результаті запою. Сьогодні весь день йому було погано, чоловіка рвало. Все це підтверджує його друг. Ніякого криміналу. Розходимося, - написав він.

Нагадаємо, 15 серпня мера Кривого Рогу Костянтина Павлова знайшли мертвим на порозі його будинку у селі Вільне, що під Кривим Рогом. Однопартійці не вірять, що чоловік вчинив самогубство.

У Національній поліції повідомили, що встановлюють обставини смерті Криворізького міського голови. Розпочато кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство).

Згодом на трагедію відреагував президент Володимир Зеленський, який закликав правоохоронців до ранку 16 серпня надати перші результати розслідування.

16 серпня ЗМІ опублікували відео з камер спостереження, які зафіксували, що перед загибеллю Павлов ходив по хаті зі зброєю у руках та з кимось листувався. На іншому відео показано ґанок будинку, де загинув Павлов. На відео видно, як з будинку вибігає кішка, яка, очевидно, злякалася звуку пострілу.

Фото з місця інциденту можна переглянути за посиланням.

Читайте також