Буславець звільнили від виконання обов`язків міністра енергетики

Міністерством тимчасово керуватиме заступник – Юрій Бойко
Головне
Буславець звільнили від виконання обов`язків міністра енергетики
Ольга Буславець Фото: Міненерго
20 Листопада 2020, 18:43
читать на русском

20 листопада на позачерговому засіданні Кабінету міністрів України уряд звільнив Ольгу Буславець від виконання обов`язків міністра енергетики України.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив представник Кабінету міністрів у Верховній Раді Василь Мокан.

Виконання обов`язків міністра тимчасово покладено на одного із заступників – Юрія Бойка.

Читайте також

Нагадаємо, що 4 листопада президент Володимир Зеленський (досьє Володимира Зеленського) своїм указом звільнив Сергія Трофімова з посади першого заступника голови Офісу президента України й тут же призначив його своїм позаштатним радником.

Раніше ЗМІ повідомляли, що Трофімова можуть звільнити через незадовільну роботу ОПУ з головами обласних держадміністрацій і провал партії "Слуга народу" на місцевих виборах.

5 листопада 2020 року президент України Володимир Зеленський звільнив голів трьох обласних державних адміністрацій. В Івано-Франківській області звільнили Федоріва Віталія з посади голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації, у Сумській - Грищенка Романа, а в Одеській - Куцого Максима.

9 листопада Зеленський призначив тимчасово виконувачів обов'язків голів Одеської, Івано-Франківської та Сумської обласних держадміністрацій.

17 листопада Зеленський звільнив голову Миколаївської обласної держадміністрації Олександра Стадніка.

1