Через негоду в Україні "Укрпошта" попереджає про затримку відправлень

Укрпошта інформуватиме про ситуацію з доставкою відправлень
Через негоду в Україні "Укрпошта" попереджає про затримку відправлень
Укрпошта Фото: Igor Smelyansky у Фейсбук
9 Лютого 2021, 15:32
читать на русском
"Укрпошта" попереджає про затримки відправлень через складні погодні умови та обмежений рух транспорту в п'яти областях.

Про це повідомив генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський на своїй сторінці у Facebook.

На жаль, по деяких напрямках є затримки у графіку руху наших автівок. Сьогодні на ранок складна ситуація в Одеській, Черкаській, Рівненській, Полтавській та Житомирській областях, - зазначив він.

За його словами, Укрпошта інформуватиме про ситуацію з доставкою відправлень.

Читайте також

Нагадаємо, що через снігопади та ожеледицю, які спричинили затори транспорту в Києві, поліція вивела на дороги бронетранспортери та трактори. Правоохоронці допомагатимуть водіям витягати транспортні засоби зі снігових заметів і відбуксировувати їх на рівну ділянку дороги.

В Україні сніг на дорогах державного значення прибирають 1939 робітників та залучено 1667 одиниць спецтехніки.

Через складні погодні умови в окремих областях введені обмеження для руху вантажного транспорту. У зв'язку з обмеженнями у місцях відстою вздовж доріг перебувають понад 3030 вантажівок.

До того ж Україну накрили сніги, морози та хуртовини. Синоптики й надалі прогнозують зниження температури повітря, сніг, хуртовини та снігові замети, сильні пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця. У Житомирській та Черкаській областях випало вже до 10 см снігу, у Волинський - 25 см.

Більше читайте про негоду у нашому матеріалі: Лютий лютує: чи впорались комунальники з заметами, заторами та хуртовинами