Снігопад та ожеледиця в Києві: поліціянти залучили бронетранспортери і трактори

Правоохоронці допомагатимуть водіям витягати транспорт зі снігових заметів
Снігопад та ожеледиця в Києві: поліціянти залучили бронетранспортери і трактори
Бронетранспортер фото: нацполіція
9 Лютого 2021, 14:27
читать на русском

Через снігопади та ожеледицю, які спричинили затори транспорту в Києві, поліція вивела на дороги бронетранспортери та трактори.

Внаслідок снігопаду та морозної погоди на окремих ділянках автошляхів столиці виникли снігові замети та ожеледиця, що ускладнило рух автотранспорту. У зв’язку з цим, працівники поліції надають допомогу учасникам дорожнього руху, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що правоохоронці допомагатимуть водіям витягати транспортні засоби зі снігових заметів і відбуксировувати їх на рівну ділянку дороги.

Читайте також

Крім цього, поліціянти допомагають розчищати сніг на території навчальних закладів столиці.

Для рятувальних заходів задіяні бронетранспортери, автомобілі і трактор, - зазначається у поліції.

Нагадаємо, що в Україні сніг на дорогах державного значення прибирають 1939 робітників та залучено 1667 одиниць спецтехніки.

Через складні погодні умови в окремих областях введені обмеження для руху вантажного транспорту. У зв'язку з обмеженнями у місцях відстою вздовж доріг перебувають понад 3030 вантажівок.

До того ж Україну накрили сніги, морози та хуртовини. Синоптики й надалі прогнозують зниження температури повітря, сніг, хуртовини та снігові замети, сильні пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця. У Житомирській та Черкаській областях випало вже до 10 см снігу, у Волинський - 25 см.

Більше читайте про негоду у нашому матеріалі: Лютий лютує: чи впорались комунальники з заметами, заторами та хуртовинами

1