Чоловік у Києві підірвав себе на дитячому майданчику (оновлено)

Від отриманих травм самогубця помер на місці
Чоловік у Києві підірвав себе на дитячому майданчику (оновлено)
Швидка допомога, пожежна машина фото: ДСНС
12 Лютого 2021, 16:38
читать на русском

У Солом'янському районі Києва чоловік скоїв суїцид на дитячому майданчику.

Як повідомляють у спільноті "Вартові Еспресо", чоловік довго сидів на дитячому майданчику, поводив себе не зовсім адекватно. перехожим розповідав, що його звати Віктором Вікторовичем та про те, що працює на радіоринку.

Сказав, що життя втратило сенс, хоча в нього четверо дітей, але, на жаль, одну дитину похоронив. Спитав у жінки, чи знає вона, що таке 6 секунд (мався на увазі час від висмикання чеки до вибуху гранати). Жінка не знала, що це таке і не заспокоївши чоловіка пішла по своїх справах, - розповіли очевидці.

Читайте також

Через деякий час пролунав вибух. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

На щастя, на дитячому майданчику більше не було людей і ніхто не постраждав. На місці працюють патрульні поліціянти, вибухотехніки, рятувальники, лікарі швидкої та слідчо-оперативна група, - повідомляють "Вартові".

У поліції Києва прокоментували інцидент.

За даними правоохоронців, самогубцею виявився киянин 1971 року народження.

Спеціалісти профільних служб встановлюють походження предмету, що вибухнув, а також обставини, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у місті Кам’янське Дніпропетровської області двоє дітей отримали травми через вибух запалу від ручної гранати. Подія сталася 9 січня близько 19:00. У результаті вибуху 14-річний та 6-річний хлопці отримали травми рук, живота та обличчя.

1