Чоловіка засудили на вісім років за напад на співробітника Офісу президента

Злочин стався у березні 2019 року
Чоловіка засудили на вісім років за напад на співробітника Офісу президента
полон, в’язниця Фото: Caroline Martins з Pexels
21 Січня 2021, 17:37
читать на русском

За розбійний напад, що спричинив смерть, на співробітника Офісу президента обвинуваченого засудили на вісім років з конфіскацією майна.

Про це повідомила пресслужба Київської міської прокуратури.

У четвер, 21 січня 2021 року, громадянина Республіки Вірменія позбавили волі до восьми років за вчинення розбійного нападу на працівника Офісу президента.

За результатами судового розгляду Шевченківський районний суд міста Києва визнавав обвинуваченого винним за ч. 2 ст. 187 КК України та засудив до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Запобіжний захід у вигляді тримання під вартою суд залишив без змін. Обвинувачений свою вину визнав.

Обвинувачений напав на чоловіка у березні 2019 року у Києві по вул. Багговутівська. Діяв він зі спільником. Злочинці зустріли потерпілого на вулиці, де й відбувся напад. Чоловіку завдали не менше чотирьох ударів в область голови. Тіло потерпілого знайшли наступного дня місцеві мешканці. Загиблим виявився співробітник Офісу президента України.

Читайте також

Правоохоронці встановили особу лише одного з нападників, якого затримали. Матеріали щодо співучасника злочину виділені в окреме кримінальне провадження, досудове розслідування у якому триває.

Нагадаємо, що 20 січня у місті Одеса на вулиці затримано чоловіка, який ходив вулицями міста з відчленованою головою в руках та був обмотаний людськими внутрішніми органами.