Цієї неділі карантину вихідного дня не буде – Степанов

Карантин вихідного дня у МОЗ розглядають як один із методів стабілізації ситуації з COVID-19
Цієї неділі карантину вихідного дня не буде – Степанов
Карантин вихідного дня (Фото з відкритих джерел)
3 Листопада 2020, 19:50
читать на русском

Міністр охорони здоров`я України Максим Степанов повідомив, що ці вихідні українці проведуть як зазвичай, карантину вихідного дня поки запроваджувати не будуть.

Про це поінформував телеграм-канал Pavlovsky News.

Крім того, головний санітарний лікар України Віктор Ляшко підтвердив, що влада розглядає можливість запровадження карантину вихідного дня і навіть комендантської години як методів стабілізації ситуації з розповсюдженням коронавірусної хвороби.

Читайте також

Водночас Ляшко вважає, що в Україні "ще досить хороша ситуація", порівняно з країнами Європи.

Сьогодні у Великобританії, Франції, Італії, Іспанії, Чехії, Польщі стрімке зростання кількості хворих. Ми ще тримаємося на рівні до 9 тисяч випадків. Але щоби лікарі врятували усіх хворих треба дотримуватися протиепідемічних правил, - наголосив головний санлікар.

Нагадаємо, сьогодні вранці  Степанов (досьє Максима Степанова) заявив, що коронавірусна інфекція в Україні розповсюджується в "ураганному режимі". Так він прокоментував черговий антирекорд інфікування COVID-19: 3 листопада в Україні зафіксовано 8 899 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Серед них захворіли 346 дітей, та 401 медпрацівник.

Міністр уточнив, що виконання встановлених в державі протиепідемічних правил є просто життєвою необхідністю.