ДБР допитало нардепа Трухіна у справі про ДТП на Бориспільській трасі

В рамках цієї справи жодних підозр не було оголошено
ДБР допитало нардепа Трухіна у справі про ДТП на Бориспільській трасі
Олександр Трухін Фото: facebook.com/aleksandrtrukhin40
17 Січня 2022, 13:53
читать на русском

Державне бюро розслідувань допитало народного депутата зі "Слуги народу" Олександра Трухіна у справі про дорожньо-транспортну пригоду за його участю на Бориспільській трасі. Раніше ДБР не могло встановити, хто перебував за кермом на момент аварії.

Про це йдеться у відповіді ДБР на запит Українських Новин.

У рамках кримінального провадження допитано більше ніж 10 свідків дорожньо-транспортної пригоди, яких вдалося встановити, у тому числі проведено допит Трухіна А., – йдеться у відповіді.

При цьому в рамках цієї справи жодних підозр не було оголошено. У ДБР також не повідомили, коли буде завершено розслідування щодо ДТП.

Нагадаємо, 23 серпня 2021 року на Бориспільській трасі сталася аварія за участі народного обранця Трухіна. Його Audi в'їхала в автомобіль Ford, який протаранив інше авто. Внаслідок ДТП постраждали шестеро осіб, зокрема двоє дітей.

31 серпня у поліції зазначили, що через наявність серед фігурантів справи народного депутата України, зокрема від "Слуги народу" Олександра Трухіна, розслідуванням займатиметься Державне бюро розслідувань.

Читайте також