Десятеро людей загинули, троє поранені: наслідки обстрілів рашистами Луганщини - фото

Окупанти намагаються підійти ближче до Сєвєродонецька
Головне
Десятеро людей загинули, троє поранені: наслідки обстрілів рашистами Луганщини - фото
Наслідки обстрілів у Луганській області Фото: https://www.facebook.com/sergey.gaidai.loga
17 Травня 2022, 10:01
читать на русском

Російські бойовики знову атакували населені пункти Луганської області, вбивши десятьох мирних мешканців регіону та поранивши трьох людей.

Про це повідомив голова Луганської обласної держадміністрації Сергій Гайдай.

Рашисти випалюють авіаударами Попаснянщину. Зруйновано більше десятка будинків у Врубівці, Комишувасі, Новозванівці, Троїцькому. У Сєвєродонецьку росіяни посилили вогонь, б‘ють по "стратегічних" об‘єктах: влучили в корпуси лікарні, наукове підприємство "Імпульс", будмагазин та чотири багатоповерхівки. Вчора попередньо загинули щонайменше 10 сєвєродончан. Чотири будинки зруйновано в Рубіжному, два – в Лисичанську, - написав він у Телеграмі.


Очільник області (досьє Гайдая) повідомив, що внаслідок артилерійських обстрілів по Гірській громаді пошкоджено близько 20 будинків у самому Гірському, Золотому та Тошківці. Поранені три людини в Гірському, Золотому та Борівському.

За його словами, окупанти атакують села на підступах до Сєвєродонецька. У Борівському та Сиротиному ворога відкинули.

Вечірній бій у Борівському приніс ворогу лише втрати, вночі у Сиротиному рашистів спіткало те саме, орки відійшли. Тривають бої в Гірській громаді, зокрема гаряче в Тошківці. А в самому Гірському ворог також відійшов, зазнавши втрат, - додав Гайдай.

Нагадаємо, у Луганській області окупанти продовжують нищити населені пункти, піддаючи їх масованим обстрілам та авіаударам.

Сергій Гайдай каже, що орки намагаються перетворити регіон на пустелю. Вони стягують на Луганщину тисячі одиниць техніки та солдатів.

Раніше голова Луганської ОДА повідомив, що на Луганщині немає електрики, води, газу та мобільного зв'язку. А захоплені населені пункти області знищені повністю.

Читайте також

1