До 21.00: На Київщині обмежили час проведення розважальних заходів

Обмеження будуть діяти до закінчення дії правового режиму воєнного стану
Головне
До 21.00: На Київщині обмежили час проведення розважальних заходів
Вечірка, свято Фото: cottonbro з Pexels
10 Червня 2023, 11:40
читать на русском

У Київській області встановлено обмеження щодо часу проведення розважальних заходів. Відтепер вони повинні завершуватись не пізніше 21:00.

Про це заявив голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

Обмеження будуть діяти до закінчення дії правового режиму воєнного стану.

Також, за словами Кравченка, для перевірки дотримання цих норм у регіоні регулярно проводитимуться перевірки із залученням поліції.

Очільник КОВА додатково звернувся до власників та відвідувачів розважальних комплексів в області і нагадав, що комендантська година продовжує діяти з 00:00 до 5:00. На цей період усі розважальні заклади без винятку – бари, ресторани, заміські комплекси, клуби, ТРЦ тощо – мають припиняти свою роботу.

Він наголосив, що за порушення комендантської години законом передбачена відповідальність.

Нагадаємо, у комендантську годину "Українській правді" вдалося зафільмувати у Києві два заклади, які працюють - Біаріц та Frou Frou. Біля ресторанів УП помітила забудовників, чиновників та спортсменів. У закладах ззовні відсутнє освітлення, крім того, Біаріц запускав гостей не з центрального входу. О 3 ночі до ресторану під'їхали правоохоронці, але оскільки не було людей та шуму вони швидко покинули околиці.

Міський голова Києва Віталій Кличко пообіцяв, що змусить звільнитися директора департаменту охорони культурної спадщини КМДА Олександра Никоряка, якого помітили на вулицях столиці й у ресторані під час комендантської години.

Читайте також

1