До Дня Незалежності 14 парашутистів у небі станцювали гопак - відео

На землі у цей час також виконували український народний танець
До Дня Незалежності 14 парашутистів у небі станцювали гопак - відео
Парашутист з прапором України Фото: УНІАН
22 Серпня 2021, 18:28
читать на русском

До Дня Незалежності 14 професійних парашутистів станцювали гопак у небі. Танцюристи з запорізького колективу "Вихиляс" одночасно виконували український народний танець на землі.

На YouTube-каналі "Новий Театр" Українського культурного фонду опублікували відео.

Так, гопак виконували у Дніпропетровській області. За кілька годин до події в регіоні дощило, але за 20 хв до початку вийшло сонце.

Зазначається, що парашутисти піднялись на 4200 м, а час вільного падіння становить 50 секунд. У небі вони зробили цифру "30" і серце, а також виконували танцювальні елементи.

Ще двоє парашутистів буксирували прапор Дніпропетровської області й прапор України. Останній - підняли на флагшток.

Так вирішили зізнатися у коханні Україні. Під час приземлення парашутисти буксируватимуть великий державний прапор. Опісля відбудеться повітряне шоу літаків з димами, - зазначила організаторка Марина Моїсеєнко.

Нагадаємо, що на параді до Дня Незалежності України двоє представників Держприкордонслужби разом з військовослужбовцями нестимуть 30-метровий прапор. Майже 30 військовослужбовці з Чехії візьмуть участь у параді на День Незалежності України.

До Дня Незалежності України у Києві відбудеться кілька музичних заходів. Серед них - благодійний концерт італійського співака Андреа Бочеллі "Голос моєї душі".

Також у Києві 23 та 24 серпня 2021 року українці матимуть змогу політати на повітряних кулях на території Національного комплексу "Експоцентр України" (ВДНГ).

Читайте також