Друг загиблого Андрія Павлова розповів нові подробиці у справі

Чоловік 90% часу свого життя проводив на роботі
Друг загиблого Андрія Павлова розповів нові подробиці у справі
Чоловік п’є алкоголь Фото: Pexels
19 Жовтня 2021, 14:33
читать на русском

Друг померлого Андрія Павлова розповів нові подробиці його смерті. Так, чоловік не мав пристрасті до алкоголю, а навпаки багато працював та був трудоголіком.

Про це Юрій Колесніченко сказав у коментарі місцевому телеканалу "Перший Криворізький".

Різні Telegram-канали після смерті Павлова почали поширювати інформацію, що причиною став запій. Але друг померлого спростував цю інформацію.

Та не було у нього ніякої пристрасті до алкоголю. Він 90% часу свого життя проводив на роботі. А у нас на заводі це неприпустимо, - сказав Колесніченко.

При цьому чоловік характеризує загиблого як "нормальну людину", яка могла випити у вихідні або свята. Але алкоголіком він точно не був.

Трудоголік людина. Як по життю? Якщо сказати, "дуже хороший" - дуже мало сказати. Він був дуже чесний, щирий, чуйний, - сказав співрозмовник.

Крім цього, Павлов в день своєї смерті не з'явився на роботі через погане самопочуття. Він скаржився на слабкість в організмі, але від допомоги медиків відмовився. Але Колесніченко заїхав до друга після роботи, але знайшов його вже мертвим.

Нагадаємо, що ввечері 18 жовтня знайшли мертвим рідного брата померлого ексмера Кривого Рогу Костянтина Павлова. Андрій Павлов напередодні скаржився, що погано почувався.

Читайте також

1