Поліція оприлюднила нові подробиці смерті брата ексмера Кривого Рогу Павлова

Вранці Андрій Павлов скаржився на погане самопочуття
Важливо
Поліція оприлюднила нові подробиці смерті брата ексмера Кривого Рогу Павлова
Поліція (фото: Нацполіція України)
18 Жовтня 2021, 20:35
читать на русском

Поліція Кривого Рогу встановлює причини смерті брата ексмера Костянтина Павлова. За день до цього потерпілий скаржився на проблеми зі здоров’ям.

Про це повідомило Криворізьке районне управління поліції.

У понеділок, 18 жовтня, до поліції надійшло повідомлення про смерть 46-річного чоловіка в одній із квартир у Центрально-Міському районі м. Кривий Ріг. За попередньою інформацією, видимих ознак насильницької смерті на тілі загиблого немає.

Зазначається, що тіло загиблого знайшов знайомий, який прийшов його провідати. При цьому чоловік скаржився на погіршення самопочуття за день до смерті.

Заявник повідомив, що загиблий вранці зателефонував йому та попросив привезти води, оскільки з учорашнього дня почувався погано. Коли знайомий приїхав, то чоловік вже був мертвий, - йдеться у повідомленні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Тіло чоловіка направлять на проведення судово-медичної експертизи задля встановлення причин смерті.

Як повідомив місцевий блогер Олег Єрмолінський у Telegram, наразі розглядають кілька версій причини смерті:

  • зловживання алкогольними напоями;
  • ускладнення пов'язані з Covid-19.

Вранці Андрій Павлов скаржився на погане самопочуття. Остаточну причину смерті назвуть після розтину впродовж декількох наступних днів.

Нагадаємо, 15 серпня мера Кривого Рогу Костянтина Павлова знайшли мертвим на порозі його будинку у селі Вільне, що під Кривим Рогом. Однопартійці не вірять, що чоловік вчинив самогубство.

У Національній поліції повідомили, що встановлюють обставини смерті Криворізького міського голови. Розпочато кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство).

Згодом на трагедію відреагував президент Володимир Зеленський, який закликав правоохоронців до ранку 16 серпня надати перші результати розслідування.

16 серпня ЗМІ опублікували відео з камер спостереження, які зафіксували, що перед загибеллю Павлов ходив по хаті зі зброєю у руках та з кимось листувався. На іншому відео показано ґанок будинку, де загинув Павлов. На відео видно, як з будинку вибігає кішка, яка, очевидно, злякалася звуку пострілу.

Фото з місця інциденту можна переглянути за посиланням.

Читайте також

1