Дружина Медведчука пригадала Зеленському, як він просив її допомоги

Марченко записала відеозвернення у відповідь на санкції проти неї та її чоловіка
Дружина Медведчука пригадала Зеленському, як він просив її допомоги
Оксана Марченко Фото: Телеграм-канал дружини Медведчука
21 Лютого 2021, 11:11
читать на русском

Дружина лідера ОПЗЖ Віктора Медведчука Оксана Марченко у відповідь на санкції проти неї та її чоловіка записала відеозвернення.

У своєму Телеграм-каналі телеведуча повідомила, що вступає до лав "Опозиційної платформи - За життя".

Важко коментувати неконституційні, репресивні й дурні рішення чинного гаранта, який у 2003 році мені таким не здавався - коли разом зі своєю чисельною компанією, зокрема братами Шефірами та іншими артистами, завітав до мене з проханням про працевлаштування. Я була гостинною і допомогла з роботою, - розповіла  Марченко.

За її словами, уже наприкінці 2003 року програми Зеленського почали виходити на каналі 1+1.

Сподіваюся, все було добре. Але ключове слово тут - "було". Тому що ви вже в минулому. І з кожним новим підписом під незаконними документами ви забиваєте черговий цвях у свою убогу політичну труну, - сказала вона, звертаючись до президента Зеленського.

Читайте також

У своєму відеозверненні дружина Медведчука розповіла, що дуже пишається своїм чоловіком (досьє Віктора Медведчука) і після введення санкцій проти них обох "змушена" піти в політику.

Ви, самі того не розуміючи, змусили мене взяти політичну зброю, щоб стати поряд зі своїм чоловіком і йти до нашої спільної мети спільним фронтом. Тепер замість одного Медведчука ви отримали ще й Марченко, яка ніколи не прагнула потрапити в політику, - сказала вона.

Марченко каже, що вступає у партію ОПЗЖ, де своїм головним завданням бачить захист українського народу від "зеленого" безладу та беззаконня.

Нагадаємо, 19 лютого Рада Нацбезпеки та оборони України ухвалила рішення про запровадження персональних санкцій проти нардепа від "ОПЗЖ" Віктора Медведчука, його дружини Оксани Марченко.

Лідер ОПЗЖ прокоментував санкції влади, назвавши їх незаконними. НА його думку, влада таким чином хоче розправитися з неугодними політиками.