Дружина президента Зеленського заявила, що підтримає висування чоловіка на другий термін

Рішення балотуватися вдруге "налякає її менше, ніж уперше"
Головне
Дружина президента Зеленського заявила, що підтримає висування чоловіка на другий термін
Володимир та Олена Зеленські Фото: https://t.me/V_Zelenskiy_official/677
25 Вересня 2023, 10:21
читать на русском

Перша леді України, дружина президента Володимира Зеленського Олена заявила, що підтримає можливе висування свого чоловіка на другий термін.

Про це пише іноземне видання The Hill.

Зеленська уточнила, що коли її чоловік балотувався у президенти України вперше, вона сумнівалася у необхідності його участі у виборах. За її словами, рішення чоловіка балотуватися вдруге налякає її менше, ніж уперше.

"Впевнена, ухвалюючи рішення щодо свого висування на другий термін, Володимир Зеленський оцінюватиме, чи потрібен ще українському суспільству такий президент", — повідомила Зеленська.

Раніше президента України Володимира Зеленського запитали, чи піде він на другий термін, якщо вибори у 2024 році таки відбудуться. Однак прямої відповіді не було. Глава держави лише зазначив, що не покине свою країну під час війни.

Нагадаємо, 29 жовтня 2023 року в Україні мали б відбутися парламентські вибори, однак під час дії воєнного стану така можливість заборонена законом. Також, вже у 2024 році в Україні мають відбутися президентські вибори. Вони заплановані на кінець березня.

Читайте також

1